Jeg er en passioneret, struktureret og nysgerrig grafiker, som er både produktiv og reflekterende. Jeg er nem at arbejde sammen med og en udpræget teamplayer, som gerne ytrer min mening og kommer med konstruktiv kritik, for det bedste fælles resultat. Samtidig er jeg også god til at fordybe mig selvstændigt i mit arbejde. Jeg har gode sociale og kommunikative egenskaber og jeg stræber altid efter nye udfordringer og er hele tiden åben for udviklingen. I dagligdagen har jeg primært fokus på grafik, detaljen og det visuelle, – uanset om vi snakker offline eller online.

OB4A7799_sh_small

Hent mit CV som en PDF i A4-format lige her

ERHVERVSERFARING //

GRAFIKER/PPRESS // CS Grafisk A/S / Hadsten

April 2019 – NU

Jeg står for opdateringen af CS grafisk’s visuelle udtryk samt markedsføring. Jeg laver blandt andet avisannoncer, planlægger SoMe kampagner samt designer grafisk indhold og forfatter tekster hertil. Derudover arbejder jeg p.t. på re-designet af den eksisterende hjemmeside og kommende webshop.

GRAFIKER // trykd’ ApS / Hadsten

Feb. 2017 – April 2019 (Opkøb)

Som eneste ansvarlige for det visuelle udtryk i trykd’s alsidige markedsføring har jeg arbejdet med utallige aspekter inden for kommerciel kommunikation – både offline og ikke mindst online. Mine ansvarsområder har spændt lige fra flere siders produktkataloger, avisannoncer, grafisk indhold til hjemmeside samt online markedsføring i form af SEO og planlægning af SoMe kampagner – til reklamebannere til diverse sponsoraftaler.

GRAFIKER // Vores Avis ApS / Rebild

Feb. 2017 – April 2019

Hos lokalavisen Vores Avis var min primære opgave at layoute annoncer, som vores kunder ønskede hjælp til. I min tid hos Vores Avis, var jeg også med til at udvikling nye templates til blandt andet sektionerne ”Vores Kirker” og ”Vores Bolig Avis”.

GRAFISK DESIGN PRAKTIKANT // HVIDGrafisk ApS / Randers

Sep. – Okt. 2016

Som praktikant hos HVIDGrafisk var min primært opgave at layoute magasiner, visitkort, brochurer, menukort og udarbejdet ny visuel identitet for kunder. Derudover hjalp jeg med opstart af SoMe.

GRAFISK DESIGN PRAKTIKANT // LEGO System A/S / Billund

Jan. – Marts 2016

I forbindelse med uddannelsen som multimediedesigner var jeg i praktik hos LEGO i LEGO Friends teamet. Her havde jeg opgaver som briefing, debriefing og kundepræsentationer, idéudvikling og moodboarding til kampagner, produktion af præsentationsmaterialer herunder emballageudvikling/design, print annonce og webdesign. Derudover har jeg deltaget i udformningen af det marketingmateriale som blev anvendt i sommeren 2016, hvor der ligeledes indgik designs som jeg personligt udarbejdede til LEGO Friends, www.lego.com.

GRAFISK DESIGN PRAKTIKANT // PsykologiPsykiatri / Aarhus

Jan. – April 2014

I forbindelse med uddannelsen som markedsføringsøkonom var jeg i praktik ved en mindre virksomhed. I praktik perioden re-designede jeg sammen med en medstuderende den visuelle identitet; nyt logo, nye plakater og ny hjemmeside.

UDDANNELSE //

DIGITAL MARKEDSFÆRING // Bigum & Co.

Jan. – Feb. 2017

Kursus i Facebook og sociale medier, Søgemaskinoptimering (SEO), E-mailmarketing, E-handel, Google Adwords & Analytics, Konverteringsoptimering og Content marketing.

MULTIMEDIEDESIGNER // Erhvervsakademi Aarhus

2014 – 2016

Speciale i digital kommunikation og interaktivt design.

MARKEDSFØRINGSØKONOM

2012 – 2014

Speciale i reklame.

HØJERE HANDELSEKSAMEN HHX // Tradium Handelsskole

2009 – 2012

Speciale i marketing og innovation.

PROGRAMKENDSKAB //

Quantum ApS har over en længere årrække, med stor tilfredshed, benyttet sig af Mette Rosenlunds grafiske og kreative evner. Mette har primært hjulpet os med, at udarbejde etiketter til vores produkter i fødevareindustrien. Her har Mette haft sans for detaljen og været en aktiv medspiller i processen fra ide til virkelighed. Mette har haft evnen til at forstå vores, til tider flyvske, ideer og gøre dem konkrete.

Vores behov har ikke kunne retfærdiggøre ansættelse af en markedsføringsmedarbejder og der har Mette været det perfekte alternativ. Mette har altid taget vores henvendelser seriøst og har altid taget ansvar for opgaverne som var hun en del af vores virksomhed. Mettes venlige og pragmatiske personlighed har betydet at samarbejdet med flere af vores medarbejdere har fungeret godt og udbytterigt.

Udover grafisk og markedsføringsmæssig udarbejdelse af vores produktetiketter, har Mette også rådgivet os i forhold til opbygning af vores hjemmeside. Mette har desuden hjulpet både med udarbejdelse af kataloger og messematerialer.

Vi giver hermed vores anbefalinger til Mette. Vi håber at vi med disse, må give andre virksomheder de samme fordele ved et samarbejde som vi har og har haft.

 

Anders S. Nielsen

Managing Director – Sales Middle East, Africa, Quantum

Mette er en glad og imødekommende pige, som har været meget vellidt i teamet. Hun tog fat på udfordringerne med krum hals og var meget indstillet på at lære så meget som muligt i sin praktikperiode. Mette arbejder selvstændigt med sine opgaver og har en rigtig fin forståelse af, hvornår hun skal eksperimentere og hvornår hun skal søge sparring. Mette er velorganiseret og har en god sans for grafisk komposition. Det har været en fornøjelse at arbejde med Mette og vi giver hende gerne vores bedste anbefalinger.

 

Helle Søegaard Rasmussen

Senior Creative Manager, LEGO Company’s Inhouse reklamebureau

Mette har fået tildelt mange varierende grafiske opsætningsopgaver, som forekommer i vores travle hverdag. Hun udviser interesse for kundens ønsker og opgaver, der er udført kreativt og til vores fulde tilfredshed. Mette arbejder selvstændigt, men har også ”sparret” med vores grafiker.

Mette har et rigtigt rart væsen; er venlig, lydhør og imødekommende. Hun er punktlig overfor deadlines og mødetid.

Vi har været rigtig glade for at lære Mette at kende, og kan medgive hende vores allerbedste anbefaling – hun vil helt klart være en gevinst i ethvert grafisk miljø.

 

Lars Hvid

Indehaver, HVID Grafisk

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.